pala de padel

Club de padel in Buzau:

Padel Supera

În curând Padel Supera vă pune la dispoziţie 4 terenuri de padel in Buzau.

Ce este padel?

 

Padel este un sport modern cu o mare destindere in lumea spectacolui. Este un joc care imprumută multe caracteristici din alte sporturi cu racheta, cum ar fi tenisul, frontonul, squash, betminton. Este un sport care se bazează pe cunoştiţe tehnice, strategice, mental şi nu in ultimul rand fizic.

Padelul e o activitate sportivă ce permite orcărei persone fie tănară sau avansată in varstă  să o practice-Punctele importante  cum ar fi nivelul fizic, psigologic, social şi mental poate dezvolta mai multe calităti cum ar fi autocontrol, diversitate, respect si muncă in echipă. Nu e nevoie de un echipament special, doar rachete, adidaşi, imbracăminte lejeră. Jucând padel creşte masa muscular, creşte coordonarea ocular-manuală, creşte valoarea capacităţi psihomotrice şi dezvoltă un bun echilibru.

In spania padelul este impărţit in toate oraşele mari cât si la periferia acestora ceia ce a facut o dezvoltarea a infrastructuri cu mare acces la turneie cum ar fi Padel ProTou.

Terenul de padel e un dreptunghi ce masoară 20 m lungime si 10 m. lăţime, impărtit in două părţi egale de un fileu, şi o linie de serviciu cu o distană de 6,95. Fiecare parte e imparţită in mod egal pentru a determina şi orienta poziţia fiecarui jucator. Padelul e un joc asemanator cu cel de tenis numai că dimensiunile terenului e mult mai mic iar lateralele sunt inchise ceia ce face ca jocul sa fie mai interesant iar partea din spate e formată din geam securizat care ajută la reîntoarcerea mingiei şi continuarea punctului.

Prietenii pagini: Manuel Trigo La esfera negra Vera lux Foropaulownia.com Paulownias.es Calyptratus parapantabz.ro